Лазарєва Тетяна Анатолівна – професор, д.пед.н., заступник завідуючого кафедрою;
Сфера наукових інтересів: харчові технології, підготовка майбутніх інженерів — технологів до творчої професійної діяльності.
В 2015 році захистила докторську дисертацію «Теоретичні та методичні засади підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності». Переможець першого обласного конкурсу «Найкращій молодий науковець Харківщини»
Стипендіат Кабінету Міністрів України (2012-2013 гг).
Автор більше 150 наукових, навчальних і навчально-методичних праць. Співавтор 10 патентів по розробці інноваційних харчових продуктів функціонального призначення
Викладає курси: «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Технологія продукції оздоровчого призначення у ЗРГ», «Технологія харчових виробництв», «Інноваційні технології та управління ресурсами в галузі»