Відгуки здобувачів освіти

Хочу поділитись своїм враженням про навчання в академії. Загалом мені подобається навчання, майстер-класи проходять досить цікаві, багато нового та пізнавального я дізнаюся. Викладачі чуйні та допомагають вирішувати проблеми, якщо такі виникають. Коли я писала курсову роботу, викладач давала поради, допомагала виправляти помилки та відповідала на мої запитання. Мені пощастило навчатися з дуже чуйними співкурсниками. Я швидко потоваришувала з ними і проблема з вливанням у колектив у мене не було. Я рада, що навчаюся за спеціальністю і не жалкую про свій вибір.

Анастасія

Моя академія відповідає усім критеріям щодо навчального процесу та студентського життя. По-перше вона має четвертий рівень акредитації, що означає її високий статус та надання можливості здобути диплом магістра. По-друге в академії розгалужена система навчальних напрямів. Отже є можливість паралельного навчання, навчаючись за основною спеціальностю, бо іноді одного диплому не вистачає для отримання престижної роботи. Ще один важливий аргумент на користь УІПА- активне студентське життя, проведення різноманітних творчих та спортивних заходів. Умови навчання мене цілком задовільняють, але хотілося, щоб більш сучасніше виглядали аудиторії та заняття з фізичного виховання проходили в академії.

Алевтина. Гр ДІТ-ПОХ-21 млб.

Я навчаюсь на 2 курсі за спеціальністю «Професійна освіта (Харчові технології) та здобуваю кваліфікацію «молодший бакалавр». Мені подобається ця спеціальність тому, що вона розширює можливості знайти роботу як майстра виробничого навчання, так і кухаря. Хочу відмітити, що викладачі дають актуальні знання, доступна ціна контракту, комфортні аудиторії, а в лабораторіях ми працюємо та використовуємо нове обладнання. Є можливість проходити літню практику в інших країнах. Проводяться захоплюючі конференції, онлайн зустрічі з представниками різних компаній. Наприклад, мені запам’яталась зустріч із роботодавцями на тижні професійної освіти, які розповіли нам про широкі можливості щодо працевлаштування після закінчення академії.

Анастасія, здобувачка, гр. ДІТ-ПОХ-20 млб.

Я вважаю, що в УІПА гарні умови навчання, викладачі намагаються дати нам необхідну та сучасну інформацію, все зрозуміло і доступно. Усі навчальні матеріали ми беремо на сайті дистанційного навчання. Це дуже зручно. Також для студентів влаштовують різні майстер класи, зустрічі з роботодавцями, представниками закладів професійної освіти та ресторанів, Вони дуже пізнавальні та цікаві. Також була зустріч із шеф кухарем з Італіїї, який поділився досвідом та знаннями у приготуванні страв. Я в захваті від цього.

Ксенія, здобувачка, гр. ДІТ-ПОХ-20 млб.

Навчаюся на першому курсі технологічного факультету за спеціальністю «Професійна освіта. Харчові технології». Знаю поки що мало, але все подобається. Почнемо з того, що академія знаходиться у самому центрі міста, а це зручно та досить престижно. Поруч метро та зупинки громадського транспорту. Ми маємо багату бібліотеку, доступ до якої може отримати кожен студент академії. На сайті бібліотеки можна знайти потрібну літературу. На сайті дистанційного навчання можна завантажити лекції, методички для практичних та лабораторних занять, дізнатися про завдання. Через карантин навчалися дистанційно за чітким розкладом. Всі пари були в онлайн-режимі, практичні, доповіді, все, що можливо дистанційно — все робиться. Всі завдання здаємо через наш сайт ДО. Викладачі їх перевіряють і виставляють бали, і відразу стає ясно, як ти вчишся. На вступній лекції нам розповіли, що в академії безліч творчих та спортивних секцій, щорічно відбуваються різні конкурси, серед яких конкурс талантів, фотоконкурс, спортивні естафети. Не жалкую, що повступив до УІПА.

Минулого літа їздили на практику до Італії, здобули шикарний досвід, працювали за спеціальністю, отримали масу вражень. Дуже сподіваємося, що зможемо наступного літа ще поїхати за кордон. Добре, що під час карантину ми як навчалися, так і вчимося, навчальний план виконуємо повною мірою, пари читають онлайн, щодня, за розкладом, якість занять та засвоєння матеріалу як на мене взагалі не страждає. Навіть звик вже до такого режиму.