Представники кафедри взяли участь у навчальному візиті до Чехії

Представник кафедри Харчових технологій, легкої промисловості і дизайну, Ольга БЛАГІЙ, взяла участь у навчальному візиті в рамках освiтнього проєкту «Змiни педагогiчних факультетiв та унiверситетiв у 21 столiттi», який реалізовано університетом iм. Т. Масарика за підтримки Чеської агенцiï розвитку.

Освітня програма «Стратегія і тренди, що підтримують розвиток і модернізацію університетів» була зосереджена на таких темах: роль педагогічних факультетів та університетів у суспільстві, науково-творча діяльність та суспільна роль як два основні стовпи сучасного університету, створення умов для роботи наукових та інших співробітників педагогічних факультетів, особиста стратегія викладача і науковця, педагогічні факультети та їхня співпраця зі школами, школи при факультетах та їхня роль в світі майбутніх педагогів, нові тренди в освіті педагогів – приклади з практики, феномен успішного сучасного регіонального університету.

Фахову програму реалізовано на педагогічному факультеті Університету ім. Масарика в Брно та факультеті гуманітарних студій Університету ім. Томаша Баті в Зліні. Проєкт спрямований на посилення можливостей працівників середнього менеджменту та викладачів українських університетів, що готують майбутніх вчителів.