Вітаємо наших міжнарожних практикантів з отриманням сертифікатів!!!

27 жовтня в Українській інженерно-педагогічній академії відбулася урочиста зустріч Президента Асоціації U.C.M, «Unione Cuachi del Mediterrlneo» (Італія) Паоло Брешіа із проректором з наукової роботи Купріяновим О.В., представниками центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності УІПА, викладачами кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну. Метою зустрічі було налагодження та розвиток довгострокових програм співробітництва в галузі професійної підготовки майбутніх фахівців, інтернаціоналізація вищої освіти, організація та підтримка мобільності професорсько-викладацького складу та здобувачів освіти, модернізація освітніх програм, запровадження нових методик викладання і навчання, поглиблення мовної підготовки, залучення іноземних фахівців галузі до читання лекцій, участі у семінарах.

Президент Асоціації Паоло Брешіа особисто вручив здобувачам освіти факультету інноваційних технологій гр. ДТ-ПОХ20 сертифікати, які підтверджують проходження літньої практики в закладах ресторанних господарств Італії.

Сертифікати та подяку від керівників закладів ресторанних господарств Італії за відповідальне ставлення до професійних обов’язків отримали Гладкоскок Анастасія, Колхієві Алла, Зінченко Денис, Підгорна Вероніка, Тітарєва Олена.

Протягом літньої  практики в ресторанах та кафе Італії здобувачі освіти мали можливість  ознайомитися із культурою цієї країни, поглибити професійні навички у сфері харчування та гостинності, отримали безцінний досвід міжкультурного спілкування та додатковий заробіток.