В рамках Всеукраїнського тижня профосвіти міжнародної співпраці організовано зустріч представників готельно-ресторанного бізнесу ЄС (Болгарії) із здобувачами вищої освіти за спеціальністю «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)».
На даному заході було обговорено перспективи проходження здобувачами освіти літньої практики у закордонних закладах харчової галузі, завдяки якій здобувачі матимуть можливість оволодіти професійними навичками; вдосконалити знання іноземної мови; ознайомитись з культурно-історичними цінностями та традиціями, а також отримати досвід міжнародної мобільності. За результатами практики здобувачі отримають сертифікат міжнародного зразка та персональну характеристику для майбутнього кар’єрного зростання.