Перейти к содержанию
057 733-79-94
Понедельник – Пятница 09:00 – 19:00
Страница Facebook открывается в новом окне
Страница Instagram открывается в новом окне
Страница YouTube открывается в новом окне
Кафедра ХХТ Української інженерно-педагогічної академії
Кафедра ХХТ Української інженерно-педагогічної академії
Головна
Про кафедру
Історія кафедри
Викладацький склад
Контакти
Освітні програми
Молодший бакалавр
ОПП
Навчальний план
Сілабуси
Відгуки стейкхолдерів
Бакалавр
Освітні програми ОПП Бакалавр
Навчальний план Бакалавр
Відгуки стейкхолдерів Бакалавр
Сілабуси Бакалавр
Абітурієнту
Опис спецiальностi
Умови прийому
Студенту
Опитування
Наукова діяльність
Поиск:
Головна
Про кафедру
Історія кафедри
Викладацький склад
Контакти
Освітні програми
Молодший бакалавр
ОПП
Навчальний план
Сілабуси
Відгуки стейкхолдерів
Бакалавр
Освітні програми ОПП Бакалавр
Навчальний план Бакалавр
Відгуки стейкхолдерів Бакалавр
Сілабуси Бакалавр
Абітурієнту
Опис спецiальностi
Умови прийому
Студенту
Опитування
Наукова діяльність
Сілабуси
ОК 1 Українська мова (за професійним спрямуванням)
ОК 2 Історичні та соціально-політичні студії
ОК 3 Філософсько-українознавчі студії
ОК 4 Іноземна мова
ОК 5 Теоретико-прикладні основи права
ОК 6 Технол особ зростання
ОК 7 Iнформацiйнi i комунiкацiйнi технологiї
ОК 8 Методологічні засади професійної освіти
ОК 9 Професійна педагогіка
ОК 10 Командо-утворення й технології командної роботи
ОК 11 Методика професійного навчання
ОК 12 Етика педагогічної діяльності
ОК 13 Загальна, органічна хімія та екологія
ОК 14 Основи інженерно-педагогічної творчості
ОК 15 Фізико-хїімічні властивості матеріалів і товарів в галузі
ОК 16 Технологiя_виробництва_кулiнарноi_продукцii
ОК 17 Організація виробництва та обслуговування в закладах харчової галузи
ОК 18 Біологічна та харчова хімія
ОК 19 Товарознавство харчової продукцуїї
ОК 20 Технологiя_харчових_виробництв
ОК 21 Вступ до фаху та виробниче навчання
ОК 22 Математичні і графічні основи галузевого знання
ОК 24 Виробнича практика 2
ВБ 2.1 Теоретичні основи роботи технологічного обладнання в галузі
ВБ 6.1 Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігиєна
ВБ 8.1 Технологія продукції оздоровчого призначення
ВБ 9.1 Методи контролю якості харчових продуктів
ВБ 12.1 Процеси та обладнання харчової галузі
Визначення компонентив харчових систем
Дієтологія
Технологічне обладнання харчової галузі
Вверх