В рамках професійної підготовки здобувачів освіти зі спеціальності «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» проведено майстер-клас з приготування страв iталiйськоï кухні. Захід організовано кафедрою харчових технологiй, легкої промисловості та дизайну сумісно з iталiйськими партнерами Асоціацією UCM Italy. Під керівництвом італійського шеф-кухаря Паоло Брешиа практиканти натхненно готували різні види пасти та піцу. В процесі роботи спілкування відбувалося італійською мовою, що дало змогу слухачам удосконалити свої мовні навички.
Співпраця з Асоціацією UCM Italy передбачає можливість для слухачів пройти навчання з італійської мови та практичної підготовки в Італії, а також отримання відповідного диплому державного зразка від школи італійської кулінарії «Settima Luna».