Магістр ОПП «ПО (Харчові технології)» – доповідач на LIX Всеукраїнської науково-практичної конференції

18 листопада 2024 року на базі   Навчально-наукового інституту «Українська інженерно–педагогічна академія»  Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна відбулася LIX Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти «Освіта та технології для розвитку суспільства».
На конференції виступив здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта (Харчові технології)», провідний технолог-розробник ТОВ «Золотий Фенікс» — Павло ГЕТЬМАН із доповіддю на тему: «Практичні аспекти використання харчових добавок у харчовій галузі». Керівник — д.т.н, професор кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Цихановська І.В..

В доповіді розглянуто  основні принципи підбору та використання харчових добавок у харчових виробах; процеси розробки інноваційних харчових та дієтичних добавок, їхній вплив на якість готової продукції.

Також доповідач поділився цінними порадами для здобувачів вищої освіти щодо кар’єри в галузі харчових технологій.

Доповідь Павла ГЕТЬМАНА викликала жвавий інтерес у здобувачів не лише через актуальність тематики, але й через можливість задати питання автору, який має практичні навички у досліджуваній тематиці.