Відбувся захист магістреських робіт

09.12.2023 відбувся захист магістерських робіт групи ДІТ-ПОТ22мг. Голова засідання екзаменаційної (кваліфікаційної) комісії з захисту кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «магістр» спеціальності 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості). – Рябчиков Микола Львович – проф. кафедри технології легкої промисловості Луцького національного технічного університету, д.техн.н., професор.
Здобувачі вищої освіти показали високий рівень обізнаності у сучасних проблемах технологій виготовлення одягу з науковим підтвердженням індивідуальних дослідницьких робіт.


Були представлені наступні роботи:
 Кваліфікаційна робота Кузнецова Ксенія Валеріївна на тему: “Професійна підготовка дизайнерів-виконавців для художнього проєктування колекції одягу в стилі стимпанк для магазину тематичної вечірки”.
 Кваліфікаційна робота Андріянової Дар`ї Андріївни на тему: «Професійна підготовка дизайнерів-виконавців для художнього проєктування жіночого мультидетального одягу для галузі дизайну одягу».
 Кваліфікаційна робота Ріпи Анастасії Олексіївни на тему: «Професійна підготовка фахівців з технологій легкої
промисловості для дослідження зеленого ланцюга поставок у текстильній та швейній промисловості».
 Кваліфікаційна робота Сінчі Дмитро Юрійовича на тему: «Професійна підготовка дизайнерів-виконавців для художнього оформлення вікон шторами та різноманітними видами аксесуарів для галузі дизайну одягу»
 Кваліфікаційна робота Сінітенкової Марії Вадимівни на тему: «Професійна підготовка фахівців з технологій легкої промисловості для формування сталої поведінки споживача в індустрії моди».