Днями захистили диплом. Дуже вдячна викладачам кафедри та академії за всі ці роки, за всі знання та досвід, які здобула, за чудових викладачів, які завжди допомагали, за підтримку наших починань, за насичені студентські роки без карантину з концертами та екскурсіями, закордонними стажуваннями. При написанні дипломної роботи керівник завжди допомагала та підтримувала. Захист диплома пройшов чудово! З вересня працюю за спеціальністю на кондитерській фабриці та розумію, що в академії дали відмінні знання, які постійно використовую у роботі. Нас за 5 років навчили багато чому, за що я щиро вдячна ВСЬОМУ складу кафедри! Раджу вступати на цю спеціальність — багаж знань величезний!
Я навчаюся на 3 курсі факультету інноваційних технологій. У 2021 році отримала диплом молодшого бакалавра за спеціальністю «Професійна освіта. Харчові технології». І в мене не було сумніву куди йти вчитись далі. Я поступила на 3 курс за спеціальністю «Професійна освіта. Харчові технології», щоб отримати диплом бакалавра, та далі – магістра.
Одна з основних переваг навчання в УІПА – це можливість дистанційного навчання, що дозволяє працювати та навчатися у зручний час. На сайті дистанційного навчання можна отримати і конспекти лекцій , і методичні рекомендації до практичних завдань, лабораторних робіт. А також є можливість відповісти на тестові завдання та отримати за це відповідні бали. Є можливість завжди подивитись журнал балів, які отримала.Є можливість помісячної оплати за навчання. Академія невелика, що дозволяє приділити увагу кожному студенту.
УІПА знаходиться у самому центрі міста із зручною транспортною розв’язкою.Є можливість самостійно обирати дисципліни для навчання.
Є можливість розвиватися і у спорті ( є спортивні групи на вибір: гирьовий, фітнес, танці, баскетбол), і у культурному просторі ( Є танцювальний гурток). Виробнича практика проходила на підприємствах. Також є можливість пройти практику за кордоном: Італія, Німеччина, Болгарія.
Проходить велика кількість майстер-класів, наприклад в УІПА відбулася зустріч Президента Асоціації U.C.M, «Unione Cuachi del Mediterrlneo» (Італія), лекція-екскурсія у ресторан-броварню «Старгород», майстер-клас з приготування традиційних страв італійської кухні для здобувачів освіти зі спеціальності «Професійна освіта (Харчові технології)». Співпраця з Асоціацією UCM Italy передбачає можливість для здобувачів отримати відповідний диплом державного зразка від школи італійської кулінарії «Settima Luna».
Я брала участь у LV студентської наукової конференції Української інженерно-педагогічної академії з питань розширення асортименту інноваційної кондитерської продукції, де виступила з доповіддю: «Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на втрату вологи желейним мармеладом протягом зберігання».
Під керівництвом викладачів підготувала та подала до публікації статтю: «Удосконалення технології мармеладу желейного формового за допомогою харчової добавки “Магнетофуд” // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету / ТДАТУ. Мелітополь, 2021. Також на кафедрі приймала участь у 1 турі олімпіади з загальнонаукової дисципліни: “Хімія”, але ІІ тур олімпіади було відмінено через карантин.
Дуже вдячна викладачам кафедри та академії за всі ці роки, за всі знання та досвід, які здобула, за чудових викладачів, які завжди допомагали, за підтримку наших починань, за насичені студентські роки без карантину з концертами та екскурсіями, закордонними стажуваннями. В академії дали чудові знання, які постійно використовую у роботі. Нас за 2 роки навчили багато чому, за що я щиро вдячна всім викладачам кафедри. Раджу вступати на цю спеціальність — багаж знань величезний.
Ексузян Карина В`ячеславівна
Навчаюсь на 3 курсі по спеціальності Професійна освіта (Харчові технології) після отримання диплома молодшого бакалавра. Коли поступала, дуже переживала, бо не здала математику. Що таке молодший бакалавр не мала уяви. Але мені все пояснили у приймальній комісії. Розказали, що через 4 роки я отримаю диплом бакалавра. Пройшло два роки. Я отримала диплом молодшого бакалавра і продовжую вчитись. Через 2 роки отримаю диплом бакалавра. Все точнісінько так, як мені розказували при вступі до академії. З початку було якось страшнувато, але поряд були викладачі кафедри і куратор, які допомогли освоїтись у вищому навчальному закладі. В академії існує платформа дистанційного навчання, яка допомагає засвоювати матеріал. На сайті виставлені і лекції, і практичні, і лабораторні роботи. У кожного студента є свій доступ на платформу дистанційного навчання. В будь який час можна подивитись, скільки ти отримав балів за ту чи іншу роботу. І у скільки балів оцінюється твоя праця. У студентів є така можливість, як вибір предметів для вивчення. У студентів є можливість відвідувати різні кружки, не тільки спортивні, але і співочі та танцювальні. Життя в академії кипить. На 2 курсі приймала участь у конференції, у 1 турі олімпіади з дисципліни: “Хімія”, а ІІ тур олімпіади було скасовано через карантин. Всім раджу поступати до УІПА. Вчитись цікаво. Поступайте до нас.
Клочко Інна Анатоліївна
Я у 2021 році отримала диплом молодшого бакалавра, це був перший випуск молодших бакалаврів у нашій академії за спеціальністю «Професійна освіта (Харчові технології)». Пішла вчитись далі, для отримання бакалаврського диплома. Моє навчання співпало з карантином, але в академії вже існувала дистанційна платформа. Всі пари: і лекції, і практичні проводились у режимі он-лайн. Викладачі були готові до такого події. Всі лекцій супроводжувались презентаціями. Всі завдання здаємо через наш сайт ДО. Викладачі їх перевіряють і виставляють бали, і відразу стає ясно, як ти вчишся. На вступній лекції нам розповіли, що в академії безліч творчих та спортивних секцій, щорічно відбуваються різні конкурси, серед яких конкурс талантів, фотоконкурс, спортивні естафети. Не жалкую, що поступила до УІПА.
Кушина Анастасія Дмитрівна
Я, студентка 3 курсу. Отримую знання по спеціальності Професійна освіта (Харчові технології). У минулому році отримала диплом молодшого бакалавра за цією спеціальністю. Вирішила, що необхідно продовжити навчання, і отримати диплом бакалавра. Вчитись цікаво. Задають багато, але ці знання допоможуть отримати роботу. Наша спеціальність дуже затребувана на ринку праці. Одним із переваг навчання є дистанційна освіта, яка дає можливість вчитись і виконувати всі завдання в режимі он-лайн. На сайті дистанційного навчання можна завантажити усі лекції, методички для практичних та лабораторних занять, виконати тестові завдання. Викладачі їх перевіряють і виставляють нам бали. У студентів є можливість вибору предметів для навчання. Вибіркові дисципліни є на сайті академії. В академії є культурний центр, в якому всі охочі мають можливість займатись і танцями, і співати, і бути моделями. На кафедрі регулярно проходять майстер-класи. На кафедрі викладачі заохочують до наукових досліджень. Я приймала участь у LV студентській науковій конференції, де виступила з доповіддю : «Дослідження асортименту шоколаду». Всім майбутнім абітурієнтам раджу поступати вчитися на спеціальність Професійна освіта (Харчові технології). Буде дуже цікаво.
Крівіч Владислава Віталіївна