«Круглий стіл» — Перспективи професійної підготовки фахівців харчової галузі

29.09.2021 на кафедрі Харчових технологій, легкої промисловості і дизайну відбулася зустріч за участю здобувачів вищої освіти 2 курсу освітнього ступеня «молодший бакалавр», «бакалавр» та представника ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» — Іващенко Ольги (викладач професійно — теоретичної підготовки з професії кухар-кондитер).

Були розглянуті питання про різноплановість освітньої програми Професійна освіта (Харчові технології), проаналізовано і виявлено тенденції перспективних напрямків у галузі харчових технологій, можливості впровадження елементів соціального, творчого розвитку особистості в освітньо-науковому середовищі, звернено увагу на важливість практичної складової у підготовці майбутніх випускників. 

Після зустрічі студенти отримали позитивні враження від спілкування та мотивацію до навчання. Дякуємо усім за цікаву зустріч та плідну співпрацю!