Підвищення практичної спрямованості та удосконалення освітніх програм

На початку Нового 2024 року представники кафедри відвідали з робочим візитом Луцький національний технічний університет з метою обговорення освітніх програм з підготовки здобувачів освіти вищої освіти бакалаврського (першого) та магістерського (другого) рівнів за спеціальністю 182 «Технології легкої промисловості». В ході візиту, головним представником якого став д. ф.-м. н., професор, завідувач кафедри Харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Литвин Олег Олегович, було здійсненно напрацювання шляхів співпраці між співдружними закладами, насамперед, кафедрою Технологій легкої промисловості в особі завідувача кафедри, доцента Назарчук Людмили Володимирівни. Відбулося знайомство із здобутками кафедр у науковій, проєктній сферах, матеріально-технічною базою та динамікою випускників та здобувачів освіти.

Олег Олегович Литвин в ході візиту поділився власним досвідом підготовки фахівців, оцінив зміст освітніх програм та надав пропозиції щодо складових освітніх компонентів та необхідності поглиблення вивчення практичних тем з метою підвищення якості підготовки фахівців. Також було порушено питання щодо впровадження інноваційних технологій в навчальний процес, врахування потреб ринку у фахівцях з легкої промисловості, професійних ризиків та забезпечення безпеки працівників на підприємствах.

Учасники зустрічі обмінялись думками щодо майбутніх спільних проєктів, розробки освітніх програм 2024 року, взаємопідтримки та напрямків позитивних змін у співпраці.

Висловлюємо вдячність нашим партнерам за тепле приймання та професійну взаємодію в напрямку підвищення рівня підготовки здобувачів освіти, що покликані на розбудову майбутнього нашої держави.