Викладачами кафедри проведено програму підвищення кваліфікації

Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Української інженерно-педагогічної академії з 7 по 14 грудня 2023 року провела програму підвищення кваліфікації «Педагогічні інновації та технології в освітньому процесі сучасного закладу освіти» для педагогічних, науково-педагогічних та інших працівників закладів освіти професій швейного профілю та професій харчової промисловості.

У рамках даного заходу професори, доценти кафедри (д.ф.-м.н.,проф. Олег Литвин, д.п.н., проф. Тетяна Лазарєва, д.т.н. проф. Ірина Цихановська, к.т.н. доц. Олександр Александров, к.п.н. доц. Анастасія Нікуліна, к.п.н. доц. Ольга Благий, к.п.н. доц. Тетяна Попова, к.п.н. доц. Денис Борисенко) виступили з доповідями, які висвітлюють актуальні питання та перспективні напрямки педагогічних інновацій; можливість урізноманітнення форм і методів навчання, спрямованих на підготовку конкурентоспроможних фахівців на ринку праці; аспекти, що допомагають розширенню освітнього та дослідницького простору. А також розкрито питання психологічної підтримки здобувачів освіти в реаліях сьогодення (к.псих.н. Наталія Кучеренко).

Усі учасники програми підвищення кваліфікації ставили цікаві запитання, підтримували дискусії, ділилися власним досвідом та представили випускну роботу.

З усіма матеріалами, які були представлені на курсах, ви можете ознайомитися за посиланням: http://surl.li/ojpwr